Μάρλευ

Μ αγικός
Α γαπησιάρης
Ρ ομαντικός
Λ ιχούδης
Ε τοιμος για…
Υ ιοθεσία !

Η ιστορία του Μάρλευ ξεκίνησε όταν, κουτάβι ακόμα, υιοθετήθηκε από μια οικογένεια. Οι συνθήκες όμως άλλαξαν και η οικογένεια του αποφάσισε να μην τον κρατήσει και να τον παραδώσει σε κάποιο καταφύγιο. Στη Luvmi, όταν μάθαμε την ιστορία του και γνωρίσαμε την υπέροχη ψυχή του δεν μπορέσαμε να τον αφήσουμε να καταλήξει σε κλουβί, όπου οι πιθανότητες για την υιοθεσία του θα μειωνόταν κατά πολύ. Ο Μάρλευ τους τελευταίους μήνες λοιπόν, περιμένει σε μια πανσιόν. Όσο φιλόξενο και αν είναι το περιβάλλον εκεί, δεν μπορεί να συγκριθεί με την ζεστασιά μιας οικογένειας. Εμείς του υποσχεθήκαμε ότι υπάρχει πολλή αγάπη στον κόσμο και έχει έρθει η ώρα να παρει το δικό του μερίδιο!

Είναι 2.5 ετών, 28 κιλά, στειρωμένος, τσιπαρισμένος και υγιέστατος. Πανέξυπνος, συνεργάσιμος και πολύ τρυφερός. Έχει τα πιο όμορφα και εκφραστικά μάτια, κάνει γλύκες και αγκαλιές, του αρέσει να παίζει και να ξαπλώνει περιμένοντας να του χαϊδέψεις την κοιλιά. Μένει μόνος του όταν χρειάζεται αλλά προτιμάει την παρέα γιατί είναι πολύ κοινωνικός και συνδέεται αληθινά με τον άνθρωπο του.

Δεν κάνει ζημιές στο σπίτι, του αρέσει να αράζει στον καναπέ, τα πηγαίνει πολύ καλά με ενήλικες, παιδιά αλλά και με άλλους σκύλους. Απολαμβάνει τις βόλτες με τα πόδια και είναι πολύ καλός συνοδηγός και στο αυτοκίνητο.

Στην πρώτη σας γνωριμία θα τον ερωτευτείτε, στην δεύτερη θα τον αγαπήσετε και στην τρίτη δεν θα μπορείτε να τον αποχωριστείτε. Η πορεία του ως τώρα είχε πολλά στάδια: από την ευτυχισμένη αρχή της μέχρι την μοναχική της εξέλιξη. Η συνέχεια της ιστορίας του θα γραφτεί με τη δική σας βοήθεια και ελπίζουμε να ζήσει ο Μάρλευ το όνειρο… για να ζήσουμε κι εμείς καλα και εσείς (αφού θα έχετε τον Μάρλευ στο πλευρό σας)… καλύτερα!

ΑΙΤΗΣΗ ΑΝΑΔΟΧΗΣ ΣΚΥΛΟΥ