Μάρλευ

Η ιστορία του Μάρλευ ξεκίνησε όταν στην καραντίνα, κουτάβι ακόμα, υιοθετήθηκε από μια οικογένεια. Όταν όμως έφτασε 1.5 έτους, αποφάσισαν να μην τον κρατήσουν και σκόπευαν να τον παραδώσουν σε κάποιο καταφύγιο. Στη Luvmi, όταν μάθαμε την ιστορία του και γνωρίσαμε την όμορφη ψυχή του, δεν μπορέσαμε να τον αφήσουμε να καταλήξει σε κλουβί. Έτσι λοιπόν ζει σε ξενοδοχείο σκύλων υπό την προστασία μας και περιμένει να βρεθεί ο δικός του άνθρωπος. Όσο φιλόξενο και αν είναι το περιβάλλον εκεί, δεν μπορεί να συγκριθεί με την ζεστασιά μιας οικογένειας. Εμείς του έχουμε πει ότι υπάρχει πολλή αγάπη στον κόσμο και θα έρθει η ώρα που θα πάρει το δικό του μερίδιο!

Είναι 3 ετών, 26 κιλά, στειρωμένος, εμβολιασμένος, τσιπαρισμένος και υγιέστατος. Πανέξυπνος, συνεργάσιμος και πολύ τρυφερός, θα γίνει ο καλύτερος σύντροφος! Έχει τα πιο όμορφα και εκφραστικά μάτια, κάνει γλύκες και αγκαλιές, του αρέσει να παίζει αλλά και να ξαπλώνει ανάσκελα για να του χαϊδέψεις την κοιλιά. Μπορεί να μείνει μόνος του όποτε χρειάζεται αλλά του αρέσει η παρέα γιατί είναι πολύ κοινωνικός και συνδέεται αληθινά με τον άνθρωπο του.
Δεν κάνει ζημιές στο σπίτι, του αρέσει να αράζει στον καναπέ μαζί σου, τα πηγαίνει πολύ καλά με ενήλικες, παιδιά αλλά και με άλλους σκύλους. Απολαμβάνει τις βόλτες με τα πόδια και είναι πολύ καλός συνοδηγός στο αυτοκίνητο.

Η πορεία του ως τώρα είχε πολλά στάδια: από την ευτυχισμένη αρχή της μέχρι την μοναχική της εξέλιξη. Η συνέχεια της ιστορίας του θα γραφτεί με τη δική σου βοήθεια και ελπίζουμε να ζήσει ο Μάρλευ το όνειρο… για να ζήσουμε εμείς καλά και εσείς – που θα έχετε τον Μάρλευ δίπλα σας – καλύτερα!

ΑΙΤΗΣΗ ΑΝΑΔΟΧΗΣ ΣΚΥΛΟΥ