Δωρεά

Στη LuvMi βοηθάμε σκύλους που ζουν σε καταφύγια να βρουν οικογένεια αφού πρώτα τους βρούμε υπεύθυνες φιλοξενίες, εκπαιδευτούν και επανενταχθούν στη κοινωνια. Η προσέγγιση μας είναι πάντα θετική και διασφαλίζουμε με κάθε δυνατό τρόπο το happy end των σκύλων που αναλαμβάνουμε.

Σε κάθε σκύλο που βγάζουμε από το κλουβί, καλύπτουμε πλήρεις αιματολογικές εξετάσεις, ιατρική παρακολούθηση και φαρμακευτική περίθαλψη, θετική εκπαίδευση, τροφή και όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ για την άνετη διαμονή του στο σπίτι φιλοξενίας. Και βέβαια, όλα αυτά τα παρέχουμε για όσο διάστημα χρειαστεί μέχρι να βρει την οικογένεια του. Δεν επιστρέφουμε ποτέ τους σκύλους που αναλαμβάνουμε στα κλουβιά.

Η LuvMi είναι Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση και χρηματοδοτείται αποκλειστικά από μεμονωμένες συνεισφορές που προέρχονται από άτομα σαν κι εσάς. Δεν λαμβάνουμε επιχορηγήσεις ή χρηματοδότηση οποιουδήποτε είδους. Κάθε ενέργεια μας, κάθε σκύλος που υποστηρίζουμε, κάθε ζωή που σώζουμε, εξαρτάται από τη δική σας γενναιοδωρία και στήριξη.

Γίνετε κομμάτι αυτής της προσπάθειας. Ανεξάρτητα από το ποσό που θα προσφέρετε, η δωρεά σας θα μας βοηθήσει να σώσουμε κι άλλους υπέροχους ενήλικους σκύλους, που περιμένουν τη σειρά τους στα καταφύγια. Γιατί εμείς στη LuvMi ξέρουμε, ότι η αγάπη δεν χωράει σε κλουβιά.