Πέρσα

Αυτή η μικρή πριγκίπισσα είναι η Πέρσα!

Μια κούκλα 6 ετών, εμβολιασμένη, τσιπαρισμένη και απολύτως υγιής, που ζυγίζει μόλις 18 κιλά. Η Πέρσα έζησε για 6 ολόκληρα χρόνια μόνη της κλειδωμένη σε μια αυλή στην Αθήνα να κοιτάει τους κηδεμόνες της και τον κόσμο γύρω της από μακριά.

Τώρα φιλοξενείται στο σπίτι θετικής εκπαιδεύτριας σκύλων και παίρνει για πρώτη φορά αγάπη, ενώ συγχρόνως μαθαίνει να ακούει και να εμπιστεύεται τους ανθρώπους. Είναι ένα εύκολο, καλόβολο και τρυφερό σκυλί που ζητάει μόνο στοργή και δίνει χαρά σε όποιον έρχεται κοντά της. Της αρέσουν πολύ τα χάδια και οι αγκαλιές και ψάχνει αυτόν που θα της τα δώσει απλόχερα.

Είναι πολύ ήσυχη στο σπίτι, δεν κάνει ποτέ ζημιές, συμβιώνει αρμονικά με άλλα σκυλιά και μένει μόνη της χωρίς πρόβλημα όταν χρειάζεται. Είναι κοινωνική και πανέξυπνη, μαθαίνει γρήγορα καινούρια πράγματα και ενθουσιάζεται με κάθε νέα εμπειρία. Μπαίνει και κάθεται στο αυτοκίνητο πολύ άνετα και πάει παντού, στο βουνό ή στη θάλασσα (αλλά δεν της αρέσει να κολυμπάει). Τρελαίνεται να πηγαίνει βόλτα, θέλει να γυρίζει, να μυρίζει και να ανακαλύπτει τον κόσμο που τόσα χρόνια στερήθηκε.

Η όμορφη Πέρσα ψάχνει γονείς λοιπόν… και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να της βρούμε τους καλύτερους! Δίνεται για υιοθεσία μόνο στην Αθήνα.