Μυρτώ

Η Μυρτώ είναι μόλις 2 ετών, έχει κάνει όλες τις αιματολογικές εξετάσεις, είναι υγιέστατη, στειρωμένη, τσιπαρισμένη, εμβολιασμένη και ζυγίζει 19 κιλά. Βρίσκεται σε φιλοξενία εδώ και τρεις μήνες και νιώθει πιά έτοιμη να βρει το παντοτινό της σπίτι!

Τον πρώτο καιρό ήταν πολύ διστακτική και την τρόμαζαν σχεδόν τα πάντα… Η πόρτα του σπιτιού ήταν το σύνορο της και δίσταζε να βγει και να εξερευνήσει τον έξω κόσμο. Σιγά σιγά όμως, με πολλή υπομονή, αγάπη, θετική εκπαίδευση και ομοιοπαθητική άρχισε να ανοίγεται σε καινούργιες εμπειρίες και είναι πιά πανέτοιμη να κατακτήσει τον κόσμο.

Η Μυρτώ είναι ένα υπέροχο, πολύ γλυκό και τρυφερό σκυλάκι. Είναι πολύ χαριτωμένη και παιχνιδιάρα, ξαπλώνει δίπλα σου στον καναπέ και της αρέσει να σε αγγίζει, δείχνει την αγάπη και την ευγνωμοσύνη της με κάθε τρόπο. Έχει πλέον συνηθίσει στη βόλτα και δεν αφήνει πολλά πράγματα να την τρομάξουν.

Ένα φιλάκι είναι λίγο, πολύ λίγο για τη Μυρτώ… Όταν σε γνωρίσει (και αφού σε ελέγξει!!) είναι πολύ επικοινωνιακή και διαχυτική και σου δίνει αμέτρητα φιλιά.

Δεν κάνει ποτέ ζημιές, μένει άνετα μόνη της στο σπίτι, σε υποδέχεται όμως με πολλή χαρά έτοιμη να μοιραστεί μαζί σου το υπόλοιπο της ημέρας της και να σου πάρει την όποια κούραση ή στενοχώρια. Ένα κορίτσι που θα σου κλέψει την καρδιά με το καλημέρα!

Δίνεται για υιοθεσία μόνο στην Αθήνα!

myrto 6127
myrto 8395
myrto 6275