Μελίσα

Adopt Melissa

Η Μελίσα είναι μόλις 9 μηνών, έχει κάνει όλες τις αιματολογικές εξετάσεις, είναι υγιέστατη, εμβολιασμένη και ζυγίζει 17 κιλά. Βρίσκεται σε φιλοξενία εδώ και έναν μήνα και, αν και καλοπερνάει , νιώθει έτοιμη να βρει το παντοτινό της σπίτι! Τις πρώτες μέρες ήταν λιγάκι ανήσυχη το βράδυ και η «σχέση» της με το μπωλ του φαγητού της δεν ήταν η καλύτερη… το προτιμούσε ανάποδα. Η πόρτα του σπιτιού ήταν το σύνορο της και δίσταζε να το περάσει και να βγει στον έξω κόσμο. Σιγά σιγά όμως, άρχισε να ανοίγεται και τώρα είναι έτοιμη να κατακτήσει τον κόσμο.

Ένα κουτάβι που αγαπάει τους πάντες και ξέρει να κάνει φιλίες με σκύλους, γάτες και πουλιά. Η τακτική της απλή: ξαπλώνει κάτω και τα παρακινεί να παίξουν μαζί της. Οι ενήλικες αλλά και τα παιδιά την ιντριγκάρουν εξίσου για παιχνίδι, και τα πηγαίνει τέλεια με όλους. Είναι πολύ κοινωνική και καθόλου άγαρμπη με τους γύρω της. Έχει συνηθίσει στη βόλτα και τα πάει μια χαρά. Άλλωστε η Μελίσα εκπαιδεύεται θετικά και είναι μεγάλο αστέρι!

Ένα φιλάκι είναι λίγο, πολύ λίγο για τη Μελίσα καθώς είναι πολύ τρυφερή, επικοινωνιακή και αποφασισμένη να σου τραβήξει την προσοχή με τα νάζια της. Τα σκουντήματα και οι φωνούλες είναι κάποια από αυτά. Ανεξάρτητος χαρακτήρας μεν, αλλά με τρομερή ενσυναίσθηση , καταλαβαίνει πως νοιώθει ο άνθρωπος δίπλα της και του συμπαραστέκεται.

Δεν κάνει ποτέ ζημιές, μπορεί να μείνει μόνη της στο σπίτι και ξέρει να πηγαίνει, εκτός από τις βόλτες, και στην πάνα της στο μπαλκόνι. Ένα κορίτσι που θα σας κλέψει την καρδιά με το καλημέρα!

Συνεργασία LuvMi & Φίλοι Ζώων και Ανθρώπων

Για να είναι εδώ αυτά τα σκυλιά σήμερα και να διεκδικούν μια θέση στη καρδιά σας, δημιουργήθηκε μια ολόκληρη αλυσίδα αγάπης. Πρώτος κρίκος της αλυσίδας, το σωματείο εθελοντών “Φίλοι Ζώων και Ανθρώπων” που έμαθαν τι συνέβαινε σε εκείνο το σπίτι της συλλέκτριας ζώων στη Στυλίδα και δεν έμειναν αδρανείς, δεν φοβήθηκαν μήπως μπλέξουν. Έδρασαν μεθοδικά και, με εισαγγελική παραγγελία, έσωσαν από τα χέρια της 27 σκυλιά. Όσα δηλαδή δεν πρόλαβαν να πεθάνουν. Μετά ήρθαν αρκετοί άνθρωποι και υιοθέτησαν κάποια από αυτά. Kαι άλλοι που προσφέρθηκαν να φιλοξενήσουν τα υπόλοιπα, μεταμορφώνοντας τα με την αγάπη και τη φροντίδα τους. Ευχαριστώντας και τιμώντας όλους τους προηγούμενους, η LuvMi έρχεται να αποτελέσει τον τελευταίο κρίκο αυτής της αλυσίδας για μερικά από αυτά τα απίθανα σκυλιά. Ανέλαβαν οι θετικοί εκπαιδευτές μας να τα βοηθήσουν στην προσαρμογή τους, να τα προετοιμάσουν για τα τελικά τους σπίτια και, φυσικά, θα τους εξασφαλίσουμε όποια περαιτέρω εκπαίδευση, βοηθεια, συμβουλή χρειαστούν οι οικογένειες που θα τα αγαπήσουν και θα τα υιοθετήσουν. Γιατί η αγάπη πάντα νικάει το σκοτάδι.

#MakeItPawsible