Λάουρο

Ο Λάουρο είναι από τους πιο εκδηλωτικούς της παρέας! Είναι 5 ετών, στειρωμένος, εμβολιασμένος, έχει κάνει όλες τις αιματολογικές εξετάσεις και είναι υγιέστατος. Είναι ένας κούκλος και ζυγίζει 16 κιλά. Αν και στην αρχή ήταν διστακτικός με τους γύρω του και κάπως απόμακρος γρήγορα έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο, ή καλύτερα την πραγματική του μουσούδα!

Είναι χαδιάρης , φιλικός και στοργικός. Με τις γάτες είναι αδιάφορος αλλά όταν δει σκύλο χαίρεται και κουνάει αμέσως την ουρά του εκτός κι αν εκείνος του γαβγίσει πρώτος οπότε φυσικά απαντάει. Παίζει με τα παιχνίδια του σαν κουτάβι και είναι η μόνη ώρα που ακούγεται η φωνούλα του από χαρά.

Αν έχετε αυτοκίνητο, να τον παίρνετε παντού παρέα , καθώς λατρεύει τις βόλτες στους τέσσερις τροχούς και τη θέα απο το παράθυρο. Τα πηγαίνει πολύ καλά με ενηλίκους και με παιδιά, θέλει αγκαλιές, χάδια και φιλιά.

Δεν έχουμε λόγια για τον Λάουρο, είναι ο τέλειος σκύλος σύντροφος. Είναι πανέξυπνος, εκπαιδεύεται θετικά και είναι ιδανικός για σπίτι και οικογένεια. Απολαμβάνει την αγάπη που του δίνεται και την ανταποδίδει. Μια υπέροχη προσωπικότητα που σε περιμένει να τον ανακαλύψεις!

Συνεργασία LuvMi & Φίλοι Ζώων και Ανθρώπων

Για να είναι εδώ αυτά τα σκυλιά σήμερα και να διεκδικούν μια θέση στη καρδιά σας, δημιουργήθηκε μια ολόκληρη αλυσίδα αγάπης. Πρώτος κρίκος της αλυσίδας, το σωματείο εθελοντών “Φίλοι Ζώων και Ανθρώπων” που έμαθαν τι συνέβαινε σε εκείνο το σπίτι της συλλέκτριας ζώων στη Στυλίδα και δεν έμειναν αδρανείς, δεν φοβήθηκαν μήπως μπλέξουν. Έδρασαν μεθοδικά και, με εισαγγελική παραγγελία, έσωσαν από τα χέρια της 27 σκυλιά. Όσα δηλαδή δεν πρόλαβαν να πεθάνουν. Μετά ήρθαν αρκετοί άνθρωποι και υιοθέτησαν κάποια από αυτά. Kαι άλλοι που προσφέρθηκαν να φιλοξενήσουν τα υπόλοιπα, μεταμορφώνοντας τα με την αγάπη και τη φροντίδα τους. Ευχαριστώντας και τιμώντας όλους τους προηγούμενους, η LuvMi έρχεται να αποτελέσει τον τελευταίο κρίκο αυτής της αλυσίδας για μερικά από αυτά τα απίθανα σκυλιά. Ανέλαβαν οι θετικοί εκπαιδευτές μας να τα βοηθήσουν στην προσαρμογή τους, να τα προετοιμάσουν για τα τελικά τους σπίτια και, φυσικά, θα τους εξασφαλίσουμε όποια περαιτέρω εκπαίδευση, βοηθεια, συμβουλή χρειαστούν οι οικογένειες που θα τα αγαπήσουν και θα τα υιοθετήσουν. Γιατί η αγάπη πάντα νικάει το σκοτάδι.

#MakeItPawsible