Λάρα

Η Λάρα, είναι ένας σκύλος που θα αγαπήσεις από το πρώτο δευτερόλεπτο. Από την πρώτη στιγμή που θα την δεις, θα καταλάβεις πόση αγάπη έχει να δώσει. Σε καλωσορίζει ευγενικά, σου δίνει το χεράκι της, σου ζητάει μια αγκαλιά.

Είναι μόλις 2 χρονών και 25 κιλά. Είναι εμβολιασμενη, τσιπαρισμένη, έχει κάνει όλες τις αιματολογικές εξετάσεις και είναι υγιέστατη.

Από τη συμπεριφορά της υποθέτουμε ότι κάποτε ζούσε σε σπίτι και οι κηδεμόνες της – άγνωστο γιατί – δεν εκτίμησαν ούτε τον γλυκό χαρακτήρα της ούτε την τρυφερή ψυχή της. Για αυτό και βρέθηκε μόνη της να περιπλανιέται στην Αγία Μαρίνα (την περιοχή όπου μάλλον την εγκατέλειψαν). Μετά μπήκε στο κλουβί του καταφυγίου όπου παρέμεινε για 6 μήνες, μέχρι που την ανακαλύψαμε και καταφέραμε να της δώσουμε την δεύτερη ευκαιρία που της αξίζει.

Η Λάρα τώρα φιλοξενείται από τη LuvMi μέχρι να βρει την οικογένεια της. Είναι άψογη στη βόλτα της, της αρέσει να μυρίζει, να κάνει γνωριμίες, να χουχουλιάζει, να τρώει λιχουδιές και πάνω απ’ όλα να αγαπάει.

Είναι πολύ χαδιάρα, πολύ παιχνιδιάρα και έχει καλούς τρόπους. Δεν ζητιανεύει ποτέ φαγητο, είναι ευγενική και διακριτική. Δεν έχουμε γνωρίσει ποτέ άλλοτε σκύλο πιο κατάλληλο για σπίτι. Της αξίζει μια οικογένεια που θα την αγαπάει σαν παιδι της, γιατί η Λάρα είναι μια πολύ όμορφη ψυχή που θα γίνει μια απίστευτα αγαπησιάρα σύντροφος.

Περιμένει λοιπόν υπομονετικά να την ανακαλύψει η καινούρια της οικογένεια… και αυτή τη φορά, της έχουμε υποσχεθεί ότι θα είναι για πάντα!

Δίνεται για υιοθεσία μόνο στην Αθήνα.

lara 2
lara 3