Τζάσμιν

Αυτή είναι η Τζάσμιν, ένα σκυλάκι που κάθε μέρα ξεδιπλώνει όλο και περισσότερο την όμορφη προσωπικότητα του!

Η Τζάσμιν είναι 3 ετών, 13 κιλά, άσπρη με κιτρινο-μπεζ αυτιά, στειρωμένη, εμβολιασμένη, τσιπαρισμένη και υγιέστατη – έχει πλήρεις αιματολογικές εξετάσεις!

Βρέθηκε αδέσποτη όταν ήταν 1 έτους και από τότε ζούσε σε ένα κλουβί περιμένοντας να αλλάξει κάποτε η τύχη της. Εδώ και λίγο καιρό, μετακόμισε στο όμορφο σπίτι της κοπέλας που την φιλοξενεί και απολαμβάνει τις πρώτες στιγμές απόλυτης προσοχής και φροντιδας.

Εκπαιδεύεται θετικά χωρίς βία, είναι πανέξυπνη και μαθαίνει γρήγορα. Προσαρμόστηκε αμέσως στη νέα της πραγματικότητα, έχει τρόπους, είναι πολύ διακριτική και ανεξάρτητη. Η Τζάσμιν είναι άψογη στο σπίτι, δεν κάνει ζημιές και δεν λερώνει. Στη βόλτα της δεν τραβάει καθόλου και προχωράει μαζί σου σαν να έβγαινε βόλτες με λουρί όλη της τη ζωή. Είναι ιδιαίτερα κοινωνική αλλά κάθεται και μόνη της στο σπίτι, όταν χρειάζεται, χωρίς κανένα άγχος αποχωρισμού. Της αρέσουν πολύ τα χάδια και αποζητά την ανθρώπινη επαφή, ενώ είναι ιδιαίτερα γλυκιά και χαριτωμένη. Της αρέσει να χουζουρεύει στο κρεβάτι της ενώ, αν και λατρεύει τις λιχουδιές, δεν θα σου ζητήσει φαγητό όταν τρως.

Η Τζάσμιν είναι ένα διαμαντάκι πολύ καλά κρυμμένο ως τώρα σε ένα κλουβί… Επιτέλους ήρθε η ώρα της να λάμψει! Δίνεται για υιοθεσία μόνο στην Αθήνα.

ΑΙΤΗΣΗ ΑΝΑΔΟΧΗΣ ΣΚΥΛΟΥ