Αυτή είναι η Φένια, η πιό γλυκιά και διακριτική σκυλίτσα που υπάρχει!

Η Φένια είναι 1.5 έτους, 18 κιλά, στειρωμένη, εμβολιασμένη, τσιπαρισμένη και με πλήρεις αιματολογικές εξετάσεις – είναι υγιέστατη!

Η Φένια βρέθηκε όταν ήταν κουτάβι αδέσποτη μαζί με την αδερφή της τη Μυρτώ και έζησαν μαζί στο κλουβί του καταφυγίου. Έπρεπε όμως να χωριστούν όταν βρήκε φιλοξενία πρώτη η αδερφή της. Τώρα ήρθε και η σειρά της Φένιας να λάμψει κι έτσι βγήκε να ψάξει την οικογένεια της. Φιλοξενείται από 2 φίλες που μένουν στο κέντρο της Αθήνας και μαθαίνει να ζει και να κυκλοφορεί μέσα στη κίνηση και τους θορύβους της πόλης. Απολαμβάνει την προσοχή και την φροντίδα που της δίνουν και κάθε μέρα γίνεται πιο δυνατή και πιο τολμηρή.

Η Φένια έχει καλούς τρόπους και είναι πολύ ήσυχη στο σπίτι, δεν κάνει ζημιές και δεν λερώνει τον χώρο της. Στη βόλτα της δεν τραβάει, ακόμα όμως τρομάζει από ξαφνικούς θορύβους και απρόοπτες συναντήσεις… κάτι που δουλεύουμε με τη θετική εκπαίδευση. Μένει μόνη της άνετα όταν φεύγεις από το σπίτι χωρίς να έχει κανένα άγχος αποχωρισμού. Πλησιάζει εύκολα τους ανθρώπους, της αρέσουν πολύ τα χάδια και η ανθρώπινη επαφή, ενώ είναι ιδιαίτερα έξυπνη και χαριτωμένη. Της αρέσει πολύ να κάθεται και να χαζεύει από το παράθυρο ενώ, αν και λατρεύει το φαγητό και τις λιχουδιές, δεν θα σε ενοχλήσει όταν τρως.

Η Φένια είναι ένα τρυφερό, συνεσταλμένο κοριτσάκι, πολύ εύθραυστο αλλά και γενναίο συγχρόνως. Ψάχνει τους γονείς της για να αισθανθεί σιγουριά, ασφάλεια και να πάρει όλη την αγάπη που της έχει λείψει από τη μέρα που γεννήθηκε.

Δίνεται για υιοθεσία μόνο στην Αθήνα.

fenia 8207
fenia 7809
fenia 7614