Αυτή είναι η Φαίδρα, ένας σκύλος σταρ που θα έπρεπε να αρχίσει να μοιράζει αυτόγραφα!

Η Φαίδρα είναι 2 χρονών, 22 κιλά, άσπρη με μαύρες βούλες (tres chic !!), στειρωμένη, εμβολιασμένη, τσιπαρισμένη και με πλήρεις αιματολογικές εξετάσεις – είναι υγιέστατη!

Η Φαίδρα έχει μια πολύ συγκινητική ιστορία, που περιλαμβάνει τον αγώνα της να επιβιώσει αδέσποτη με τα 4 κουτάβια της κάτω από ένα ακινητοποιημένο φορτηγό, αλλά και την παραμονή της για σχεδόν έναν χρόνο στο κλουβί του καταφυγίου, όπου αφού τα κουτάβια της υιοθετήθηκαν έμεινε μόνη. Όταν η LuvMi και η Φιλοζωική Δράση Εθελοντών Αγίας Μαρίνας Κορωπίου αποφάσισαν να συνεργαστούν, η Φαίδρα “μετακόμισε” στο υπέροχο σπίτι της κοπέλας που την φιλοξενεί και απολαμβάνει τις πρώτες της στιγμές απόλυτης προσοχής και φροντιδας.

Η Φαίδρα έχει τρόπους και είναι πολύ σικάτη, γι’ αυτό κάθεται πάντα σταυροπόδι. Είναι άψογη στο σπίτι, δεν κάνει ζημιές και δεν λερώνει. Στη βόλτα της δεν τραβάει καθόλου και προχωράει δίπλα σου σαν να έβγαινε βόλτες με λουρί όλη της τη ζωή. Είναι ιδιαίτερα κοινωνική με τους ανθρώπους, τους σκύλους και τις γάτες. Μένει μόνη της άνετα και όταν φεύγεις απο το σπίτι δεν έχει κανένα άγχος αποχωρισμού. Της αρέσουν πολύ τα χάδια και η ανθρώπινη επαφή, ενώ είναι ιδιαίτερα έξυπνη και χαριτωμένη. Όταν την μαλώνεις παίρνει το πιο γλυκό και αθώο ύφος, κλείνει τα μάτια με νάζι και προσπαθεί να σε κάνει να ξεχάσεις τη σκανδαλιά της. Της αρέσει πολύ να κάθεται και να χαζεύει από το μπαλκόνι ενώ, αν και λατρεύει τις λιχουδιές, δεν θα σου ζητήσει φαγητό όταν τρως.

Η Φαίδρα είναι ένα διαμάντι καλά κρυμμένο ως τώρα σε ένα κλουβί… Επιτέλους ήρθε η ώρα της να λάμψει! Δίνεται μόνο στην Αθήνα.