Κάρλος

Ο Κάρλος είναι 1,5 ετών και ζυγίζει 17 κιλά. Είναι κούκλος, στειρωμένος, εμβολιασμένος, έχει κάνει όλες τις αιματολογικές του εξετάσεις και είναι υγιέστατος! Τα πηγαίνει πολύ καλά με τα παιδιά και είναι αδιάφορος με τις γάτες. Δεν τραβάει στη βόλτα και στο σπίτι είναι κύριος με Κ κεφαλαίο! Δεν κάνει ζημιές και είναι πολύ ήσυχος, σαν να μην υπάρχει. Μένει μόνος του, όταν χρειάζεται, χωρίς κανένα πρόβλημα.

Η διάθεσή του για χάδια; Μεγάλη! Είναι ιδιαίτερα ευαίσθητος, τρυφερός και απολαμβάνει τις μεγάλες αγκαλιές. Είναι ανεξάρτητος και διακριτικός. Σαν σωστός κύριος σε αφήνει να απολαύσεις το φαγητό σου χωρίς ποτέ να ενοχλεί.

Όταν νιώσει την ανάγκη για τρυφερότητες θα σε προσεγγίσει και όταν «χορτάσει» θα στο δείξει. Όταν έρθει κοντά σου όμως, ένα χάδι στο κεφάλι δεν αρκεί , οι τεράστιες αγκαλιές είναι οι αγαπημένες του. Αν είσαι τυχερός και το ζητήσεις όμορφα, θα σου δείξει και την εντυπωσιακή χειραψία που έχει ήδη μάθει (στο είπαμε ότι είναι κύριος!).

Είναι ήσυχος και δεν ξοδεύει ενέργεια σε γαβγίσματα. Την ενέργεια του την κρατά για την εκπαίδευση του. Γιατί ο Κάρλος εκπαιδεύεται θετικά και είναι άριστος! Μαθαίνει πολύ εύκολα. Αν ψάχνεις έναν έξυπνο σκύλο για να «βάλεις» πολλά κόλπα στο μανίκι του ο Κάρλος είναι ο ιδανικός.

Γλυκός, συναισθηματικός και ευαίσθητος, ψάχνει γονείς αναλόγων προσόντων!

Συνεργασία LuvMi & Φίλοι Ζώων και Ανθρώπων

Για να είναι εδώ αυτά τα σκυλιά σήμερα και να διεκδικούν μια θέση στη καρδιά σας, δημιουργήθηκε μια ολόκληρη αλυσίδα αγάπης. Πρώτος κρίκος της αλυσίδας, το σωματείο εθελοντών “Φίλοι Ζώων και Ανθρώπων” που έμαθαν τι συνέβαινε σε εκείνο το σπίτι της συλλέκτριας ζώων στη Στυλίδα και δεν έμειναν αδρανείς, δεν φοβήθηκαν μήπως μπλέξουν. Έδρασαν μεθοδικά και, με εισαγγελική παραγγελία, έσωσαν από τα χέρια της 27 σκυλιά. Όσα δηλαδή δεν πρόλαβαν να πεθάνουν. Μετά ήρθαν αρκετοί άνθρωποι και υιοθέτησαν κάποια από αυτά. Kαι άλλοι που προσφέρθηκαν να φιλοξενήσουν τα υπόλοιπα, μεταμορφώνοντας τα με την αγάπη και τη φροντίδα τους. Ευχαριστώντας και τιμώντας όλους τους προηγούμενους, η LuvMi έρχεται να αποτελέσει τον τελευταίο κρίκο αυτής της αλυσίδας για μερικά από αυτά τα απίθανα σκυλιά. Ανέλαβαν οι θετικοί εκπαιδευτές μας να τα βοηθήσουν στην προσαρμογή τους, να τα προετοιμάσουν για τα τελικά τους σπίτια και, φυσικά, θα τους εξασφαλίσουμε όποια περαιτέρω εκπαίδευση, βοηθεια, συμβουλή χρειαστούν οι οικογένειες που θα τα αγαπήσουν και θα τα υιοθετήσουν. Γιατί η αγάπη πάντα νικάει το σκοτάδι.

#MakeItPawsible