Αστρής

Ο κούκλος με αυτά τα εκφραστικά μάτια λέγεται Αστρής αλλά θα μπορούσε να ονομάζεται και αστέρι σκέτο! Είναι 7 ετών, στειρωμένος, εμβολιασμένος, έχει κάνει πλήρη αιματολογικό έλεγχο, είναι υγιέστατος και ζυγίζει 18 κιλά.

Στην αρχή ήταν λιγάκι λαίμαργος και τα πάντα γύρω του ήταν πειρασμοί. Μετά όμως χόρτασε και απέκτησε μέτρο. Πανέξυπνος και προσαρμοστικός, έμαθε να πηγαίνει τουαλέτα εκτός σπιτιού σε μόλις μια μέρα!

Έχει καλές σχέσεις με τα άλλα σκυλιά και , λόγω εμπειρίας, δεν ξεκινάει ποτέ καβγάδες μαζί τους, ενώ προς τις γάτες είναι αδιάφορος. Πρώτος στα χάδια και πολύ τρυφερός, τα πάει περίφημα με μεγάλους και παιδιά. Δεν γαυγίζει, δεν κάνει ζημιές, είναι γεννημένος για σπίτι και οικογένεια. Είναι πολύ ήρεμος, αθόρυβος, ένας μικρός Βούδας.

Προτιμά να κάθεται κοντά σε ανθρώπους, ευχαριστιέται την καλή παρέα και τα ατελείωτα χάδια καθώς είναι υπέρ-αγαπησιάρης! Μπορεί όμως να μείνει μόνος του άνετα όταν φύγεις και θα σε υποδεχτεί με χαρά όταν επιστρέψεις.

Η κατάλληλη παρέα για περπάτημα και για μεγάλες βόλτες : είναι χαλαρός, συνεργάσιμος, περπατάει δίπλα σου και απολαμβάνει! Το ίδιο ισχύει και για τις βόλτες με αυτοκίνητο : έχει μάθει να μπαίνει άνετα και σε ακολουθεί παντού. Ένας σκύλος συν-οδοιπόρος που έχει πολλά ακόμα να μάθει αλλά και να σου μάθει.

ΑΙΤΗΣΗ ΑΝΑΔΟΧΗΣ ΣΚΥΛΟΥ

Συνεργασία LuvMi & Φίλοι Ζώων και Ανθρώπων

Για να είναι εδώ αυτά τα σκυλιά σήμερα και να διεκδικούν μια θέση στη καρδιά σας, δημιουργήθηκε μια ολόκληρη αλυσίδα αγάπης. Πρώτος κρίκος της αλυσίδας, το σωματείο εθελοντών “Φίλοι Ζώων και Ανθρώπων” που έμαθαν τι συνέβαινε σε εκείνο το σπίτι της συλλέκτριας ζώων στη Στυλίδα και δεν έμειναν αδρανείς, δεν φοβήθηκαν μήπως μπλέξουν. Έδρασαν μεθοδικά και, με εισαγγελική παραγγελία, έσωσαν από τα χέρια της 27 σκυλιά. Όσα δηλαδή δεν πρόλαβαν να πεθάνουν. Μετά ήρθαν αρκετοί άνθρωποι και υιοθέτησαν κάποια από αυτά. Kαι άλλοι που προσφέρθηκαν να φιλοξενήσουν τα υπόλοιπα, μεταμορφώνοντας τα με την αγάπη και τη φροντίδα τους. Ευχαριστώντας και τιμώντας όλους τους προηγούμενους, η LuvMi έρχεται να αποτελέσει τον τελευταίο κρίκο αυτής της αλυσίδας για μερικά από αυτά τα απίθανα σκυλιά. Ανέλαβαν οι θετικοί εκπαιδευτές μας να τα βοηθήσουν στην προσαρμογή τους, να τα προετοιμάσουν για τα τελικά τους σπίτια και, φυσικά, θα τους εξασφαλίσουμε όποια περαιτέρω εκπαίδευση, βοηθεια, συμβουλή χρειαστούν οι οικογένειες που θα τα αγαπήσουν και θα τα υιοθετήσουν. Γιατί η αγάπη πάντα νικάει το σκοτάδι.

#MakeItPawsible