Ζακ

Ο Ζακ είναι 20 μηνών, απίθανος, γλυκός και υπάκουος, πολύ φιλικός και πλήρως κοινωνικοποιημένος. Είναι ένας παιχνιδιάρης έφηβος που βαδίζει προς την ενηλικίωση, ζυγίζει μόλις 52 κιλά, είναι δυνατός και πολύ ενθουσιώδης.

Να σας πούμε, παρεμπιπτόντως, ότι είναι ράτσας cane corso και έχει pedigree. Αυτό για εμάς στη LuvMi δεν έχει μεγάλη σημασία, για εμάς ο Ζακ είναι άλλος ένας σκύλος που χρειάζεται οικογένεια να τον αγαπήσει και θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι θα βρει την καλύτερη δυνατή.

Είναι ένας σκύλος που έχει μεγαλώσει με αγάπη και φροντίδα, είναι εκπαιδευμένος θετικά, δεν τραβάει στη βόλτα και τα πάει με όλους καλά. Με ενήλικες, με παιδιά και με άλλους σκύλους. Τις γάτες τις κυνηγάει κάποιες φορές για να παίξει, δεν έχει πειράξει όμως καμιά.

Ψάχνουμε την κατάλληλη οικογένεια για τον Ζακ, τους ανθρώπους που θα δουν πέρα από τα χαρακτηριστικά της ράτσας του και θα τον αγαπήσουν απλά γιατί είναι αξιολάτρευτος. Αυτούς που θα εκτιμήσουν και θα σεβαστούν τον χαρακτήρα, την προσωπικότητα και τα συναισθήματα του.

Ο Ζακ προφανώς δεν προορίζεται για φύλακας, δεν δίνεται για κήπους, ταράτσες και εξοχικά. Προορίζεται για ισότιμο μέλος μιας συνειδητοποιημένης οικογένειας που θα τον εκτιμήσει και θα τον αγαπήσει όσο κι αυτός εκείνους και που θα έχει χρόνο να του αφιερώσει για παρέα, βόλτες και παιχνίδι.

Είναι υγιέστατος, εμβολιασμένος, τσιπαρισμένος και θα δοθεί στειρωμένος. Ένα μονο tip για όσους ενδιαφέρονται: Όλοι οι σκύλοι, λατρεύουν τις λιχουδιές… ο Ζακ όμως λατρεύει και τις χαρτοπετσέτες… Αν τις αφήσετε στο οπτικό του πεδίο θα τις θεωρήσει ορεκτικό (!)
Τώρα που τα ξέρετε όλα για εκεινον, συμπληρώστε την αίτηση μας γιατί θέλουμε πολύ να γνωρίσουμε κι εσάς!

Ο Ζακ δίνεται μόνο στην Αθήνα.

ΑΙΤΗΣΗ ΑΝΑΔΟΧΗΣ ΣΚΥΛΟΥ