Σάννυ

Ένα πολύ όμορφο και καλό κορίτσι φιλοξενείται ενώ ψάχνει την οικογένεια της. Είναι 3 ετών, μόλις 11 κιλά, στειρωμένη, εμβολιασμένη, υγιέστατη (έχει κάνει όλες τις αιματολογικές εξετάσεις) και είναι πολύ ήσυχη και γλυκιά.

Η Σάνυ ζούσε για χρόνια από καταφύγιο σε καταφύγιο… και έτσι δεν ήξερε πώς είναι να ζεις σε ένα σπίτι που σε δέχονται, σε προσέχουν και σε υπολογίζουν. Από τότε που φιλοξενείται, έχει πάρει πολλή αγάπη και φροντίδα, άρχισε να προσαρμόζεται και να αφήνει πίσω τους φόβους της για τον κόσμο, την κίνηση, τους θορύβους, τους πάντες και τα πάντα. Με θετική εκπαίδευση, με πολλή υπομονή και κατανόηση, αποκτά όλο και περισσότερη αυτοπεποίθηση, γίνεται ολοένα και πιο τολμηρή και εμπιστεύεται και πάλι τους ανθρώπους,.

Μένει μόνη της σπίτι χωρίς πρόβλημα όταν χρειάζεται, δεν κάνει ζημιές, ξαπλώνει στον αγαπημένο της καναπέ και χαλαρώνει, αλλά όταν έρθει η ώρα, είναι η πρώτη για βόλτες με το αυτοκίνητο.

Αυτή η χαριτωμένη κοπέλα θα φέρει πολλή αγάπη, χαρά και τρυφερότητα στη ζωή σου! Αν τα θέλεις όλα αυτά, συμπλήρωσε την φόρμα υιοθεσίας της.

Δίνεται για υιοθεσία μόνο στην Αθήνα.