Ρεα

Αυτή είναι η Ρέα, ένας σκύλος με συμπεριφορά ανθρώπου.

Η Ρέα είναι 6 χρόνων και 28 κιλά, υγιέστατη, στειρωμένη, τσιπαρισμένη και δίνεται μόνο στην Αθήνα. Ήταν ο αγαπημένος σκύλος της γειτονιάς της όταν ήταν αδέσποτη και είχε πάρει πολλή αγάπη και φροντίδα. Ωστόσο της αξίζει πλέον να βρει το δικό της σπίτι και έναν άνθρωπο που θα αφοσιωθεί σε αυτόν.

Το τελευταίο διάστημα φιλοξενείται και η συμπεριφορά της μέσα στο σπίτι είναι άψογη αφού είναι ο καλύτερος και ο πιο γλυκός συγκάτοικος! Είναι ένας σκύλος χαμηλής ενέργειας δεν τραβάει καθόλου στη βόλτα, θα ακούσει τις εντολές σου και θα παραμείνει δίπλα σου.. Στο σπιτι της αρέσει να περνάει τον χρόνο της χουζουρευοντας μαζί σου!

Δεν γαβγίζει καθόλου, δεν κάνει ζημιες, είναι πολύ προσεκτική, διακριτική και δεν έχει πρόβλημα όταν μένει μόνη της στο σπίτι. Είναι συνεργάσιμη, λατρεύει τα παιδιά και τα πηγαίνει εξαιρετικά με τα υπόλοιπα ζώα..

Όταν σε γνωρίζει πρώτη φορά, σε παρατηρεί, μαθαίνει τη συμπεριφορά σου και έπειτα σε προσεγγίζει για τα αδιαπραγματευτα χάδια της. Δεν ξεπερνά ποτέ τα όρια που της επιβάλλονται και σέβεται ο,τι της δίνεται.

Ένας σκύλος με πολύ ανεπτυγμένο συναισθηματικό κόσμο και λογική, ένας σκύλος με ανθρώπινη ματιά