Πάρης

Αυτός ο μικρός κύριος είναι ο Πάρης!

Ένα κοκονάκι 1,5 ετών, εμβολιασμένος, τσιπαρισμένος και μόλις 10 κιλά. Δεν γνωρίζουμε ακριβώς πώς έζησε τον πρώτο χρόνο της ζωής του, αυτό που ξέρουμε είναι ότι ενώ η ιστορία του ξεκινάει στη Σάμο, βρέθηκε μέσα στο καλοκαίρι να περιπλανιέται μόνος του στην Αθήνα. Ο Πάρης τώρα φιλοξενείται και είναι ένα καλόβολο, τρυφερό και στοργικό σκυλί που σε κερδίζει με τον χαρακτήρα του! Είναι αξιαγάπητος, φιλικός και χαδιάρης.

Το μυθικό του όνομα μας προετοιμάζει για την ομορφιά του, την οποία πλαισιώνουν τα ατίθασα μαύρα τσουλούφια του! Είναι πολύ ήσυχος μέσα στο σπίτι, δεν προκαλεί ζημιές , δεν λερώνει και μπορεί να μείνει μόνος του άνετα όταν χρειάζεται να λείψετε. Όταν επιστρέψετε σε εκείνον, δείχνει τον ενθουσιασμό του και απολαμβάνει τα χάδια και την προσοχή. Γνωρίζει τις βασικές εντολές και είναι υπάκουος στη διάρκεια της βόλτας, δεν τραβάει καθόλου. Είναι κοινωνικός τόσο με τους ανθρώπους όσο και με τους υπόλοιπους σκύλους. Για τις γάτες απλά αδιαφορεί.

Στα καινούργια περιβάλλοντα και στους νέους ανθρώπους προσαρμόζεται εύκολα, ενώ θα τον κερδίσετε με μιά δυό μεγάλες βόλτες, καθώς τις λατρεύει. Του αρέσει να γυρίζει, να μυρίζει και να μοιράζεται αυτή την εμπειρία μαζί σας. Ένας υπέροχος σκύλος που έχει να προσφέρει άφθονη αγάπη και συντροφιά στον άνθρωπο που θα τον υιοθετήσει.